THY Euroleague play off (çeyrek final) maçları ne zaman? 2021 Anadolu Efes Fenerbahçe muhtemel rakipler

THY Euroleague’de ülkemizi temsil eden Anadolu Efes ile Fenerbahçe basketbol takımları son 8’e kalmayı garantileyerek play off (çeyrek final) biletini kaptılar. İşte Anadolu Efes ile Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri.

Avrupa basketbolunda kulüpler bazında en önemli organizasyonlarından biri olan THY Euroleague’de temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe bu haftada önemli maçlara çıktılar. Bu sezon ligin en formda ekiplerinden biri olan Anadolu Efes deplasmanda Real Madrid’i farklı devirerek play off biletini kaparken en fazla sayı atan takımda oldular. Anadolu Efes rakibi Real Madrid’i İspanya’da 1008-83 devirmeyi başardı. 2021 THY Euroleague play off (çeyrek final) maçları ne zaman başlıyor?

Bayern Münih'i Almanya'da 77-68 yenen Fenerbahçe Beko da 20. galibiyetini elde ederken bir kez daha adını THY Euroleague’de son 8 takım arasına yazdırmayı başardı. Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de üst üste 6. kez play off’a kalma başarısı göstermiş oldu.

THY Euroleague'de iki takımla bitime 2 hafta kala play-off'u garantileyen tek ülke Türkiye oldu.

Şu ana dek Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in yanı sıra Barcelona (İspanya), CSKA Moskova (Rusya) ve AX Armani Exchange Milan (İtalya) play-off'a kalan ekipler oldu.

2021 THY EUROLEAGUE PLAY OFF (ÇEYREK FİNAL) MAÇLARI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in hedefinde Almanya'nın Köln şehrinde 28-30 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final var.

Kalan 2 haftada normal sezonu ilk 4'te bitirerek saha avantajını almak isteyen iki ekibin, play-off'ta birbirlerine rakip olma ihtimali de bulunuyor. Şu an Anadolu Efes üçüncü, Fenerbahçe Beko ise beşinci sırada yer alıyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber