The Taste Türkiye şampiyonu Muhittin Fidan kimdir?

The Taste Türkiye şampiyonu Muhittin Fidan kimdir? Fox TV ekranlarında heyecanla takip edilen yemek yarışması The Taste Türkiye, bu akşam final bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Büyük heyecana sahne olan son bölümde, yarışmayı kazanan Ali Ronay'ın ekibinden Muhittin Fidan oluyor. İzleyenler şampiyon yarışmacının hayatını araştırmaya başladı. İşte The Taste Türkiye şampiyonu Muhittin Fidan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

The Taste Türkiye şampiyonu Muhittin Fidan kimdir? Büyük heyecana sahne olan son bölümde, yarışmayı kazanan Ali Ronay'ın ekibinden Muhittin Fidan oluyor. İzleyenler şampiyon yarışmacının hayatını araştırmaya başladı. Fox TV ekranlarında heyecanla takip edilen yemek yarışması The Taste Türkiye, bu akşam final bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte The Taste Türkiye şampiyonu Muhittin Fidan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Muhittin Fidan Kimdir?

15 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümde yaptığı yemek ile Şeflerin tamamın dikkatini çeken ve her şef kendi ekibine dahil etmek isterken sosyal medya da diğer şeflerden daha aktif olması nedeni ile Muhittin Fidan Ali Ronay’ın takımında dahil odlu.

İlk günden itibaren kalitesini ortaya koyan Muhittin, iki hafta üst üste şef koruması alan ama bunun yanında elene potasına da zaman zaman düşen fenomen yarışmacı Muhittin, ilk gün kendisine arkadaş çevresinde Tin-tin Şef olarak hitap edildiğini, burada da tin-tin şefin gücünü göstermeye geldiğini açıklamıştı.

Muhitin Fidan; 1989 doğumlu ve yemek yapmayı hayat felsefesi olarak adlandıran, işi olarak değil sevdiği için yemek yapan Muhittin, bu işin lisans düzeyinde eğitimini aşçılık üzerine almıştır. Halen aktif alarak çalışan fenomen oyuncu, The Taste Türkiye Sezon finali için Eren Babataş ile birlikte final de kamayı başardı. Ancak Muhittin’in finale kalmasından çok, emin adımlarla ilerlemesi ve ilk geldiği günden itibaren final de olacağını söylemesi ile kimsinin nefretini, kiminin de takdirini kazandı.

Muhittin fidan henüz 30 yaşında olmasına rağmen The Taste birincisi olması ile Fox grubunun kanallarından birinde kendi yemek programı olacak. Aynı zamanda para ödülünün de sahibi olan genç yarışmacı bu yaşında tanınan bir şef haline geldi.

Vanspor Bursaspor maçının 22. dakikasında sahadan çekildi WhatsApp, 'Durum' bölümünü değiştirdi! O kısım artık daha farklı... Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir?
Sonraki Haber