The Taste Türkiye jüri üyesi Esen Hünal kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Nereli?

The Taste Türkiye jüri üyesi Esen Hünal kimdir? FOX TV ekranlarının sevilen yarışma programı The Taste Türkiye, yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosuna Hazer Amani ve Esen Hünal ile güçlendiren program yoluna devam ediyor. Yeni şef Esen Hünal'ın hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte The Taste Türkiye jüri üyesi Esen Hünal kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

The Taste Türkiye jüri üyesi Esen Hünal kimdir? Yemek yarışmaları arasında rekabet her geçen yıl artmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarında ekranlara gelerek büyük beğeni toplayan The Taste Türkiye, bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek. Jüri üyeliğinde yaşanan değişiklik sonrasında Esen Hünal'ın hayatı merak ediliyor. Yeni şef Esen Hünal'ın hayatı araştırılmaya başlandı. İşte The Taste Türkiye jüri üyesi Esen Hünal kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

ESEN HÜNAL KİMDİR?

The Taste Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan Esen Hünal'ın kim olduğu ve kariyeri, yarışmayı ilgiyle takip edilen vatandaşlarca sorgulanıyor.

1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası ünlü bir gastronomi yazarı olan Teoman Hünal'dır. İtalyan Lisesi'nden mezun olmasının ardından İngiltere'nin başkenti Londra'daki "Leiths School Of Food And Wine"da aşçılık ve restoran yönetimi eğitimini tamamladı.

Londra'da isim yapmış popüler restoranlarda çalıştıktan sonra Türkiye'ye döndü ve Beyoğlu'nda kendi açtığı mekanda şeflik yaptı.

Bir dönem CNN Türk'te program yapan Esen Hünal, kendi YouTube kanalında da yemek videoları yapmaktadır.

Esen Hünal son olarak The Taste Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden biri olarak ekranlarda boy göstermektedir.

WhatsApp, 'Durum' bölümünü değiştirdi! O kısım artık daha farklı... Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti!
Sonraki Haber