TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını isteyen kulüpler belli oldu! Dursun Özbek'ten şok çıkış: "Eğer bir sorun varsa..."

Türk futbolunun kara gecesi olarak kayıtlara geçen Halil Umut Meler'in sahada darp edilmesi sonrası ligler 1 hafta ertelenmişti. Konuyla ilgili olağanüstü toplanan Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin geleceğini de masaya yatırdı. Mehmet Büyükekşi'nin istifasını isteyen kulüpler ortaya çıkarken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in tavrı da toplantıya damga vurdu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN ARKASINDA DURSUN ÖZBEK DURDU!

Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlar, Türk futbol tarihinde kara gece olarak kayıtlara geçti. Mücadele sonunda ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca, sahaya dalarak mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı ve inanılmaz görüntüler ortaya çıktı.

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!