TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Stefan Kuntz'un geleceğiyle ilgili konuştu: Kararımızı seçim sonrası vereceğiz...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın Galler'i 2-0 mağlup ettiği maç sonrası kısa bir açıklama yaptı. Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un geleceğiyle ilgili de konuştu.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Galler'i konuk etti. 2-0 kazandığımız maç sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalar yaptı.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ''

"Avrupa Şampiyonası yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şanssız başladık, 2 golümüz sayılmadı, penaltı kaçırdık ama sonu güzeldi. İnşallah bundan sonra da Avrupa Şampiyonası'na gitmek için emin adımlarla ilerleyeceğiz."

"KUNTZ'LA İLGİLİ KARARIMIZI SEÇİM SONRASI VERECEĞİZ"

Öte yandan Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un geleceğiyle ilgili de konuştu. Büyükekşi, "Kuntz ile alakalı 2 maçtan sonra karar vereceğiz demiştim. Bu iki maçı güzel atlattık. Seçimden sonra yeni yönetim kurulumuzla karar vereceğiz. Kuntz'a ve teknik ekibe teşekkür ediyorum."

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber