TFF yeni teknik direktörünü buldu! İtalyan ama Montella değil

Kuntz istifa etti mi? TFF Kuntz'la yollarını ayırdı mı? Son Dakika Gelişmeleri... Vole kanalında 'Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü kim olacak?' sorusunun yanıtını arayan Serkan Akkoyun ve Berk Göl, dünyaca ünlü 3 hocanın ismini açıkladı. Fatih Terim, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu ve Sergen Yalçın isimlerini değerlendiren Akkoyun Montella tarafıyla görüştüğünü ifade ederken, ünlü yorumcunun 'Ne evet dediler ne hayır' istihbaratı oldukça dikkat çekti.

Stefan Kuntz'un istifa haberlerini yalanlayan ve Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyeceklerini açıklayan TFF, her ne kadar Alman çalıştırıcıya destek verse de yönetimin yeni teknik direktör konusunu masaya yatırdıkları bildirildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!