Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na zor soru: Hangi açıklamaya inanalım?

İstanbul'da sürekli arıza veren ve yolda kalarak vatandaşları mağdur eden İETT otobüsleriyle ilgili tartışmalar devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu ile İETT'nin açıklamaları arasındaki tutarsızlığa dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı canlı yayında sürekli arıza veren İETT otobüslerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BİZ HANGİSİNE İNANACAĞIZ?"

Toplu taşımaların arızalanma görüntülerine İmamoğlu'nun cevap veremediğini ve uzun süre sessiz kaldığını söyleyen Göksu, “Ne diyeceğini düşünüyordu çünkü ajans daha ona ne diyeceğini söylememişti. Ajans ona 'Sen sus, biz bir slogan arıyoruz' dedi. Ajans bir slogan buldu ve 'bizim filomuz çok eski' dedi. Fakat İBB'ye ait İETT'nin sitesinde ise 'Avrupa'nın en genç filosuna sahibiz' yazıyor. Biz hangisine inanacağız?' ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"