Teşkilat 56. bölüm neden yok? 20 Kasım Teşkilat ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Teşkilat 56. bölüm neden yok sorusuna dizi severler yanıt arıyor. 20 Kasım Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Katar Ekvador Dünya Kupası maçının olması kafaları karıştırıyor. Peki ama Teşkilat yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor? 20 Kasım Teşkilat bu akşam var mı, yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinden bir son dakika haberi geldi. 2022 Katar Dünya Kupası maçlarının TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanacak olması Teşkilat dizisini yakından takip edenlerce merak edilmeye başlandı.

20 Kasım akşamında Dünya Kupası’nın açılış maçı olan Katar Ekvador karşılaşması ile Teşkilat dizisinin aynı saatlerde yayınlanması TRT 1 yayın akışının da araştırılmasına sebebiyet verdi.

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM NEDEN YOK?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisiyle ilgili olarak 20 Kasım Pazar akşamında yayın akışında bir değişiklik yaşandı. 2022 Katar Dünya Kupası açılış karşılaşmasında Katar ile Ekvador arasında oynanacak olan maç nedeniyle Teşkilat 56. bölüm, 20 Kasım Pazar akşamında saat 21.00’da başlayacak.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Teşkilat 56. bölümü saat 19.00’da başlayacak Katar Ekvador maçı nedeniyle saat 21.00’dan itibaren yayınlanacak.

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. 

Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

Galatasaray yönetiminden derbiye dev prim kararı Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Çetinkaya, kahvaltılık ve süt ürünlerinde indirimlerini paylaştı!
Sonraki Haber