Teşhis için çok önemli deyip uyardı!

ABD’li iş adamı Elon Musk’un bir günde 4 test yaptırıp ikisi negatif ikisi pozitif çıkınca da ‘Bir şeyler dönüyor’ yönündeki açıklamasını değerlendiren uzmanlar, “Hiç bir test yüzde yüz doğru sonuç vermez. Önemli olan semptomdur. PCR da en güçlü tanı yöntemidir. Düzmece bir durum varsa insanlar neden ölüyor?” dedi. Prof. Dr. Fehmi Tabak, "Temas öyküsü, semptomları ve akciğer tomografi bulguları teşhis açısından çok önemli. Şu an için aktif hastanın yüzde 60'ının PCR testi pozitif" diye konuştu.

Kovid-19 testlerinin güvenilirliği geçtiğimiz günlerde milyarder iş adamı Elon Musk’ın sözleriyle yeniden gündeme geldi. Musk, “Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor. Bugün dört kez korona testine girdim. İki testin sonucu negatif, diğer iki testin sonucu ise pozitif çıktı.

Aynı makine, aynı test, aynı hemşire. ABD’nin hızlı antijen testi” açıklaması kafaları karıştırırken, uzmanlar ise Musk’ın sözlerine şüpheyle yaklaştı.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Ünlü yönetmen Ezel Akay’dan “Adalar’a sahip çıkın!” çağrısı! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi 15 yaşındaki eski kız arkadaşını 30 yerinden bıçakladı! Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor