Teröriste 'terörist' diyemeyenler gerçekleri hazmedemedi! Nedim Şener'e karşı birleştiler...

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununa gidenlere ve kitabın İBB tarafından satışa sunulmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Teröriste 'terörist' diyemeyenler ise durumun 'terörist yardakçılığı' olduğunu belirten Şener'e karşı birleşti.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Devran" adlı kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyunuyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Aralarında Dilek İmamoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Kadir İnanır'ın da izlediği tiyatro oyununa yönelik eleştirilere SuperHaber programcısı Nedim Şener de katıldı.

"BENDEN SÖYLEMESİ TUTMAZ BU OYUN"

Şener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tiyatro’ya bak!! Terörist PKK elebaşının heykelini dikecek yer arayan, PKK’ya “terörist” diyemeyen, PKK elebaşını ‘sayın’ demeden anamayan Demirtaş’a, Sosyal Demokrasi Vakfı, barış, demokrasi, insan hakları ödülü vermiş. Benden söylemesi tutmaz bu OYUN..." diye yazdı.

İBB'YE SERT TEPKİ

İBB'nin Demirtaş'ın tartışılan kitaplarını satmaya başlamasına tepki gösteren Şener, "Bir gün şehitleri hatırlayıp, “ben neyi alkışlıyorum’ dediğinizde kızarmış avuçlarınızla yüzünüzü kapatacaksınız ama geç olacak" ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın "PKK'yı terör örgütü olarak görmüyoruz" açıklamasını paylaştı

Şener, ayrıca Demirtaş'ın HDP'nin Öcalan'ın projesi olduğunu söylediği ve "PKK'yı terör örgütü olarak görmüyoruz" açıklamasının yer aldığı görüntüleri paylaştı.

"HAYIR KONU KİTAP DEĞİL TERÖRİST YARDAKÇILIĞI"

Şener, yaptığı paylaşımda "Bazıları konuyu ‘kitaba” getiriyor. Hayır konu kitap değil terörist yardakçılığı. Birileri onu yazar olarak görebilir ama o Kendi konumunu kendi anlatıyor zaten" ifadelerine yer verdi.

TERÖRİSTE 'TERÖRİST' DİYEMEYENLER AYAKLANDI

Teröriste 'terörist' diyemeyenler, Demirtaş ile ilgili gerçekleri hazmedemedi.

Şener'in bu paylaşımlarının ardından harekete geçen başını Emre Uslu, Ahmet Şık, Kemal Özkiraz'ın çektiği 'Halk troll'ler Şener'e ardı ardına hakaretler yağdırmaya başladı.

İşte o tweetlerden bazıları: 

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber