Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler

Kripto paralar düşüş göstermeye devam ederken Meme ve Metaverse Coin’lerden bazıları tırmanışa geçerek fırladı. Toplamda piyasa değeri 1.4 trilyon dolara kadar düşen Kripto paralardan Bitcoin 30 bin dolar civarında kalarak şaşırttı. İşte,

Özellikle son 24 saat içerisinde Kripto para piyasasında baskılar devam ederken geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana Bitcoin ilk defa 30 bin doların altına kadar düştü. Altcoin’lerde bundan nasibini alırken en çok değeri Terra kaybetti. Son gelişmeler sonrasında sadece LUNA %45 kadar geriledi. Yinede tüm gelişmelere rağmen bazı Metaverse, Meme ve web3 Coin’lerde yükselişler gözlemlendi.

İlk olarak %12’lik artışla VFOX (VFOX) dikkat çekerken %12.1 ile GameX (GMX) ve %8.2 ile Atari (ATRI) ile %3.3 ile Arcona (ARCONA) yükseliş gösterdi.

Metaverse Coin’lerin hemen dışında Meme Coin’lerden %42.9 ile Jejudoge (JEJUDOGE) dikkat çeken Kripto paralardan birisi oldu. Hemen ardından %. ile YetiCoin (YETIC) geldi. Üçüncü sırada ise %15.4 ile Solabrador (SOLAB), son olarak da %5.6’lık bir yükseliş ile Hoge Finance (HOGE) gelmektedir.

Son zamanlarda Web3 alanına bakıldığı zamanda iki Coin dikkat çekenler arasındadır. Bunların ilki, %17.89’luk bir yükseliş sergilemiş olan Big Data Protocol (BDP) oldu. Hemen ardından da %7.63 ile Deeper Network (DPR) gelmektedir.

Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Rekor ceza! Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara ceza yağdı Cumhurbaşkanı Erdoğan Vakıf Haftası Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor
Sonraki Haber