Telefonda Casus Yazılım Var Mı, Nasıl Anlarım?

Telefon Takip Programı Nasıl Engellenir?

Cep telefonu casus yazılım engelleme işlemleri için telefonunuzun mevcut güvenlik unsurlarına ek bazı güvenlik uygulamalarına başvurulması gerekecektir. Özellikle ücretli antivirüs programları bu konuda başarılı sonuçlar verecektir. Casus yazılımları engellenmesi için telefonunuzun ayarlar bölümünden uygulamalara verilen izinleri inceleyerek işe başlayabilirsiniz. Hangi uygulamanın telefonunuzda hangi bilgiler eriştiği bu ekran üzerinden görülebilir.

Öte yandan casus yazılımlar tarafından yaygın olarak telefon yönlendirmesi de yapılmaktadır. Telefonunuzda yönlendirmenin iptal edilmesini sağlamak için arama ekranı üzerinden ##002# kodunu yazarak arama tuşuna basılır. Bu sayede eğer bir yönlendirme bulunuyorsa iptal olacaktır. Ayrıca uygulama izinleri ekranından bilmediğiniz ya da kullanmadığını uygulamalar bulunuyorsa bu uygulamaları telefondan kaldırmanız önerilir.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum