Tele1 canlı yayınında dikkat çeken sözler: Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir

Metropoll Araştırma sahibi Özer Sencar, Tele1 ekranlarında "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" dedi. Sencar'ın sözleri program sunucusu itiraz etti. İşte sosyal medyada gündem olan o anlar...

This browser does not support the video element.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 ekranlarında Çiğdem Bayraktar Ör'ün sunumuyla yayınlanan Türkiye'nin Gündemi isimli programda dikkat çeken anlar yaşandı.

Programın konuklarından Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

"ERDOĞAN, ATATÜRK'TEN SONRA GELMİŞ İKİNCİ BÜYÜK LİDER"

Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra gelmiş ikinci büyük lider olduğunu söyledi.

Sencar, "Ben tarihçi değilim ama 65 senedir siyaseti takip eden birisiyim. Türkiye'de, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir." ifadelerini kullandı.

SUNUCU TEPKİ GÖSTERDİ

O esnada programın sunucusu Bayraktar, ifadeleri sonrası Sencar'a itiraz etmeye kalktı.

Bayraktar, Sencar'a "O kadar da değil, aynı cümlede kullanmayalım." yanıtını verdi.

Özer Sencar, bir kez daha sözlerini yineledi ve bir kez daha "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş en büyük liderdir." dedi.

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!