Tele 1 sunucusu Burçin Atılgan'ın deprem gönüllüsü tesettürlü kadınları hedef alan iğrenç paylaşımına tepki yağıyor

Tüm Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken muhalefete yakınlığıyla bilinen Tele 1 kanalının sunucusu Burçin Atılgan, bir sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafa yaptığı yorum nedeniyle eleştirildi. Burçin Atılgan'ın deprem gönüllüsü tesettürlü kadınları hedef alan paylaşımına tepki yağdı.

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili ve Suriye'yi etkilemiş ve binlerce binanın yıkılmasına neden oldu.Yıkılan binaların enkazı altında kalan binlerce insan ise hayatını kaybetti. Depremzedelere yardım için ise tüm Türkiye ve birçok ülke seferber oldu.

Tüm bunlar yaşanırken Tele 1 kanalının sunucusu Burçin Atılgan, bir sosyal medya paylaşımına yaptığı yorum ile tepki çekti.

TEPKİLERİN ODAĞI HALİNE GELDİ

Atılgan, deprem bölgesinde gönüllü çalışan ekipteki kadınları giyiminden dolayı hedef aldı. Atılgan, peçeli kadınların fotoğrafının altına ''İnsan mı bunlar?'' yazdı. Yoğun bir tepkiyle karşılaşan sunucu hesabını kilitledi.

İşte Atılgan'a gelen bazı yorumlar...

''O kadınların kestiği tırnak olamazsın''

Bayramdan sonra 50 binden fazla emeklinin maaşları yatmayacak CIA'den Fethullah Gülen'in inine ziyaret Siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği!
Sonraki Haber