Tekirdağ'da pitbull dehşeti! Kadını ve köpeğini vatandaşlar zor kurtardı: Korku dolu anlar

Tekirdağ'da köpeği ile birlikte yürüyüşe çıkan kadın, ağızlıksız ve tasmalı bir pitbullun saldırısına uğradı. Vatandaşlar kadın ve köpeğini pitbullun elinden zor kurtardı.

This browser does not support the video element.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkan Ayda İncekulak, bir anda tasmalı ve ağızlıksız bir pitbull köpeğinin saldırısına uğradı. Israrlı bir şekilde kadına ve kucağındaki köpeğine saldıran pitbull, bir süre kadının kolu ve köpeğe asılı kaldı. Büyük korku yaşayan Ayda İncekulak’ın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Vatandaşlar kısa sürede pitbull köpeği uzaklaştırılırken, köpek saldırısına uğrayan kadın kucağındaki köpeğiyle yaralandı.

Görütüler bir büfenin güvenlik kameralarına yansıdı.

ÖNCE KADINA SONRA KÖPEĞE SALDIRDI

Saldırıya uğrayan Ayda İncekulak yaptığı açıklamada, “Köpeğimi dışarıya çıkardım. Dönüşte şurada o köpeği görünce ben köpeğimi aldım. Saldırmaya başladı, önce benim kolumu yakaladı. Sonra bir şekilde benden vazgeçip köpeğime saldırdı. O sırada insanlar gelmeye başlamıştı. Gelen insanlar önce köpeğe vurarak benim kolumu kurtardı. Ondan sonra büfeden insanlar çıkarak bizi kurtardı” dedi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim