Türkiyenin en güzel liman kenti Tekirdağ’da gezilecek yerler ve yöresel lezzetler listesi

Tekirdağ, güneyinde Marmara, kuzeyinde Karadeniz denizinin verdiği doğasıyla kendine hayran bırakan bir şehirdir. Bir tarım kenti olarak ön plana çıkan Tekirdağ, Türkiye'nin ayçiçek yağı ve buğday üretiminin büyük bölümünü karşılamaktadır. Doğal güzellikleriyle de turizme önemli ölçüde katkı sağlamayan Tekirdağ'da Tekirdağ’da gezilecek yerleri ve yöresel lezzetlerini haberimizde listeledik.

 Tekirdağ, Türkiye’nin Avrupa kıtasında yer alan bir şehirdir. Usta edebiyatçı Namık Kemal’in doğduğu şehir olan Tekirdağ, yurt dışı sınırlarına yakın olması nedeniyle de yaz aylarında yurt dışından göç alan bir şehirdir. Milattan önceki zamanlara dayanan bir yerleşim yeri olan Tekirdağ’da gezilecek yerleri ve yöresel lezzetleri haberimizde listeledik.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum