Tek kod ile davet eden kazanıyor! Link paylaşımı ile 1000 TL hesaba yatacak! Tek şartla!

Garanti Bankası güncel kampanyalarına biri yenisini daha ekledi. Resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı kampanya detaylarında yakınını davet edene 1000 TL bonus fırsatını duyurdu.

Banka kampanyanın detaylarına değindi. Mevcutta bulunan ve ilk kez banka müşterisi olacak müşteriler için bu fırsat değerlendirilebilecek. Nisan ayına özel devam eden kampanyanın detayları için sadece tek bir şart aranıyor.

Mart ayında başlatılan bu benzersiz kampanya 30 Nisan tarihinde sona eriyor. Yakınını link paylaşımı ile davet eden 1000 TL'ye kadar bonus kazanacak. Şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımını tamamlayanlar tanıdığını davet ettiğinde 1000 TL'ye kadar bu fırsatı değerlendirecek.

1000 TL NASIL KAZANILIR?

Promosyon kodu paylaşımı ile elde edilecek bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin belirli adımları takip etmesi gerekiyor.

  • Garanti BBVA Mobil uygulaması cep telefonuna indirilmelidir.
  • Ücretsiz olarak cep telefonuna indirilen uygulama içerisinde yer alan “Profil” alanına gelinir.
  • “Ayarlar” menüsü altında yer alan “Arkadaşını davet et” butonu ile süreç devam ettirilir.
  • Sonraki aşamada elde edilen davet kodu kampanya süresi dahilinde daha önce müşteri olmamış tanıdık ile link olarak paylaşılır.

GARANTİ BBVA 1000 TL BONUS KAMPANYA ŞARTLARI

Garanti BBVA Bonus kredi kartı ya da para kartı sahibi olan müşteriler ancak bu kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya süresi dahilinde adımları takip ederek kampanya promosyon kodunu elde edenler yakınına bu kodu göndermelidir.

 Kod paylaşımı sonrası davet edilen yakın müşteri hesabı oluşturulduğunda otomatik olarak 1000 TL'ye kadar bonus ödülü kazanılır. Kampanya süreci devam ederken mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturan her kullanıcı için 250 TL toplamda 1000 TL bonus ödülü kazanılabilir.

GARANTİ BBVA 1000 TL BONUS KAMPANYASI BAŞVURU SÜRECİ

Garanti BBVA “Yakınını Davet Et Kazan” kampanyası üzerinde değişiklik yapma hakkını korur. Konu üzerine daha detaylı bilgi almak isteyenler Garanti BBVA Mobil uygulama, Garanti BBVA resmi internet sitesi (www.garantibbb.gov.tr) adresi veya Garanti BBVA 7 gün 24 saat erişim sağlanabilecek müşteri hizmetleri hattı 444 0 333 aranarak daha detaylı bilgi alınabilir.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber