TEB saat kaçta açılıyor, kapanıyor? TEB çalışma saatleri 2020

Dünyada ve ülkemizde meydana gelen koronavirüs salgını nedeniyle birçok kurum ve kuruluşun çalışma saatleri değişti. Bu bankalardan biri de TEB oldu. TEB saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. TEB çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs bankaları da etkiledi. Bankalar normal mesai saatlerini değiştirerek daha az çalışmaya başladı. Evden telefon desteğine yoğunlaştı. Normalleşme adımları kapsamında da bankalar eski çalışma saatlerine döndü. TEB bankası müşterileri için TEB cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. TEB iletişim bilgileri işte detaylar.

 TEB SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

 TEB müşterili bankalardaki işlerini halletmek için sabah erken saatlerinde şubelere gitmek istiyorlar. Son zamanlarda koronavirüs nedeniyle bazı tedbirler getirilince bankalarda yoğunluklar oluşmaya başladı. Bu yüzden vatandaşların erkenden giderek sıra almaları gerekti. TEB bankası hakkında saat kaçta açılıp açılmayacağını merak eden vatandaşlar için sabah 09.00’dan itibaren hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca bazı işlemlerinizi bankalara gitmeden evden rahatlıkla mobil internet şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

TEB SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

TEB yani Türkiye Ekonomi Bankası şubeleri akşam saat 17.00’ da kapanmaktadır. Çalışma saati 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 olmak üzere normal çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılmaktadır. İsterseniz evinizden mobil internet üzerinden de gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

TEB CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

TEB cumartesi ve pazar müşterilerin hizmetinde değildir. Ayrıca TEB resmî tatillerde ve dini bayramlar da hizmet vermemektedir. Fakat AVM ve havalimanında bazı şubeler hafta sonları da hizmet vermektedir. Cumartesi günü AVM açılış saati olan 10:00 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Genellikle kamu bankalarının AVM'lerde şubesi olmaması nedeniyle bu sebeple özel bankalar hafta sonları da hizmet vermektedir.

TEB İLETİŞİM BİLGİLERİ

Her türlü parasal işlemlerle ilgilenen günümüzde oldukça çok bankalara gidilerek kredi, çek, senet, maaş kartı gibi işlemlerden dolayı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmektedir.

Merkez adresi: TEB Kampüs C ve D Blok Saray Mah. Sokullu Cad. No:7A - 7B Ümraniye 34768 / İSTANBUL 

TEB Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0216 635 35 35

Çağrı Merkezi: 0850 200 0 666 (Bankacılık işlemleriniz için)

 Bankacılık işlemleriniz, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabilirsiniz.

Sakarya'da insanlıktan utandıran görüntüler! Köpeği ezdi, kaçtı Gazze'de 10 günde 439 Filistinli katledildi Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artırılacak!
Sonraki Haber