TEB çöktü mü? Neden açılmıyor? TEB müşteri hizmetleri direk telefon numarası kaçtır?

Türk Ekonomi Bankası olarak bilinen TEB müşterileri 8 Kasım Pazar gününde saat 15.30’dan itibaren online internet şubesine giriş yapamıyorlar. TEB çöktü mü? Online internet şubesi neden açılmıyor? TEB müşteri hizmetleri direk telefon numarası kaçtır?

Türk Ekonomi Bankası TEB çöktü mü, neden açılmıyor? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar sorgulamalarına başladı. 8 Kasım Pazar gününde saat 15.30’dan itibaren TEB online internet şubesine giriş yapan banka müşterileri, “Web sitemizde kısa süreli bir güncelleme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” mesajı ile karşılaştı.

TEB ÇÖKTÜ MÜ? ONLİNE İNTERNET ŞUBESİ NEDEN AÇILMIYOR?

Türk Ekonomi Bankası olarak bilinen TEB müşterileri 8 Kasım Pazar gününde online internet şubesini açtıklarında karşılarında “Web sitemizde kısa süreli bir güncelleme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” mesajı ile karşı karşıya kaldı.

TEB müşteri hizmetleri direk telefon numarası 0850 200 0666’dır.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber