Yaz tatiline gidemeyenler üzülmesin! İşte evde geçireceğiniz tatilinizi, avantaja çevirecek aktiviteler

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, insanlar kendini deniz, kum, güneş kombinasyonuna bıraktı bile. Peki gerek ekonomik nedenlerden, gerek iş yoğunluğundan, gerekse diğer sebeplerden tatile çıkamayanlar ne yapmalı? Yaz tatilini evinde geçirecek olanlar için mükemmel bir tavsiye listesi hazırladık.

Yaz mevsiminin en güzel zamanlarındayız. İstanbul’un Temmuz ve Ağustos aylarından daha sıcak olmasından olacak ki, genelde şehir insanları bu aylarda tatil yapmayı tercih ediyor. Fakat bu kişilerin yanı sıra, tatilini evde geçirmeyi playlayanlar hiç üzülmesin. İster yalnız olun, ister bir başkasıyla yaşayın sizde tatilinizi evinizde sıkılmadan, kaliteli, verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den