Tanguy Ndombele ve Tete neye uğradığını şaşırdı! Galatasaray ve Fenerbahçe’de 20 milyon euroluk dibe vuruş: Kimse bu kadarını beklemiyordu

Galatasaray’ın yıldız oyuncuları Tanguy Ndombele ve Tete’nin piyasa değeri resmen yere çakıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe’de toplam gerileyiş 20 milyon euroyu bulurken, zirveyi Tanguy Ndombele ve Tete çekti. Sacha Bey ile Ferdi Kadıoğlu ise ilk iki sıraya kuruldu.

TANGUY NDOMBELE VE TETE’YE BÜYÜK ŞOK!

Galatasaraylı Tanguy Ndombele ve Tete, güne kötü bir haberle başladı. Futbolcuların güncel piyasa değerlerini yayınlayan TransferMarkt sitesi, Süper Lig'deki oyuncuların tahmini değerlerini güncelledi. Listede en büyük düşüş Tanguy Ndombele ve Tete’de yaşanırken, en büyük yükseliş ise Sacha Boey ve Ferdi Kadıoğlu’nda gözlendi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!