Tamer Peri'yi Tanımadığı Halde Neden Kaçırdı? Çöp Adam'la İlgili Sır Ortaya Çıktı

Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı Çöp Adam 2. bölüm fragmanıyla çok önemli ipuçları verdi. Dizi ilk bölümünde yer alan küvet sahnesiyle ses getirirken, Tamer'in Peri'yi kaçırıp mahzene neden kapattığıyla ilgili sır da bellil oldu. Peki Çöp Adam 2. bölümde neler olacak?

Çarşamba akşamlarının yeni gözdesi olmaya aday Çöp Adam dizisi 2. bölüm fragmanıyla heyecanı daha da yükseltti. OGM Pictures imzalı, Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olan Çöp Adam'ın yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yaparken senaryo da Melek Gençoğlu ve Su Ersöz yazıyor. Tamer Peri'yi Tanımadığı Halde Neden Kaçırdı? Çöp Adam'la İlgili Sır Ortaya Çıktı.

Çöp Adam ilk bölümünde yer alan küvet sahnesiyle her ne kadar tepki çekse de ilgiyi de ayakta tutmayı başardı. Peri'nin kız kardeşi ve eşinin yasak aşklarıyla başlayan dizi ikilinin küvette ölü bulunmalarıyla nefes kesti. Çırılçıplak sahnelerin ekrana gelmesiyle birlikte pek çok kişi RTÜK'ü göreve çağırdı.

TAMER PERİ'Yİ NEDEN KAÇIRDI?

Tamer ise (Engin Altan Düzyatan) yalısının altında bir mahzen inşa ederek izleyiciyi şaşırttı. Ancak daha önemli olan Peri'yi hiç tanımadığı halde kaçırıp mahzene kilitlemesi oldu.

Elçin Sangu'nun Peri karakteriyle ekrana döndüğü Çöp Adam dizisinde daha ilk bölümden soru işaretleri izleyicinin aklını aldı. Tamer'in Peri'yi kaçırması kontrol edilemez bir hastalığın ipuçlarını verdi ancak Tamer, görünüşte çok zeki ve suskun bir adam.

Tamer ve Peri arasındaki gizemli ve tehlikeli ilişkiyi ilerleyen bölümlerde daha net izleyeceğiz. Öte yandan Çöp Adam 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yarının reytinglerinde önemli bir yere oturacağını düşündüğüm Çöp Adam dizisi yeni bölümleriyle Star Tv'de.

İşte Çöp Adam yeni bölüm fragmanı...

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber