Taksim'deki protestoda gözaltına alınan kadının sosyal medya paylaşımları tepki çekti! Meğer Gezi'ye de katılmış!

Taksim'de düzenlenen İsrail protestosu bittikten sonra dağılmayan grubun içinde olan ve gözaltına alınan Dilara Ş. isimli bir şahsın sosyal medya paylaşımları çok konuşuldu.

7 Ekim'den beri Gazze'ye düzenlediği saldırılarla Filistin halkına zulmeden İsrail'i protesto etmek isteyen vatandaşlar 15:30'da Taksim'de toplandı. Protesto ve yürüyüşün sona ermesinden sonra bazı gruplar polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. Polisin müdahalesi sonrası gözaltına alınanlardan biri de Dilara Ş. isminde bir şahıs olduğu tespit edildi. 

GEZİ PARKI OLAYLARINA DA KATILMIŞ

Dilara Ş.'nin sosyal medya hesaplarında yapılan incelemelerde şahsın Gezi Parkı olaylarına da katıldığı ortaya çıktı. Dilara Ş'nin daha önce 3 suçtan kaydı olduğu ve sol tandaslı gençlik komiteleriyle birlikte yürüyüşlere katıldığı da belirlendi.

Öte yandan şahsın sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlar da tepki çekti.

TÜRK POLİSİNE İSRAİL ASKERİ DEDİ

Dilara Ş. isimli şahsın sosyal medyada yaptığı gözaltı paylaşımında ise Türk polisine İsrail askeri dediği de belirlendi. Şahıs yaptığı paylaşımda gözaltına alındığı sırada baş örtüsünün çekildiğini ve darp edildiğini iddia etti.



Taksim'deki protestolar nedeniyle gözaltında kimsenin kalmadığı da bildirildi.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber