Taksiciden pes dedirten taksimetre oyunu! 250 TL'yi görenler şüphelendi!

Eminönü'nde bir taksici, Aksaray'dan altığı yolcuyu Eminönü'ne götürürken denetime takıldı. Taksimetrede 250 TL yazması ekipleri şüphelendirdi. Araçta yapılan incelemede taksimetre ücretine müdahale ettiği düşünülen bir düğme bulundu. Taksi inceleme yapılmak üzere otoparka çekilirken taksici Göksel Z. ise yolcunun 'tur attır' dediğini iddia ederek gezdirdiğini söyledi.

İstanbul'da yapılan taksi denetiminde ilginç bir olay yaşandı. Aksaray'dan aldığı yolcuyu Eminönü'ne getiren bir taksinin taksimetresinde 250 TL yazması üzerine ekiplerin yaptığı incelemede direksiyon altında taksimetre ücretine müdahale ettiği düşünülen bir düğme bulundu. Taksi incelemek üzerine otoparka çekilirken taksici yolcunun 'tur attır' dediğini iddia etti.

Meteoroloji'den uyarı geldi, önleminizi alın... Sandık Kokusu dizisine oyuncu transferi! Sezon finalinde kadroya girdi Galatasaray'a Michy Batshuayi'den şok yanıt Survivor All Star'da büyük finale giden isimler hangileri? Yargı camiası vahim bir skandalla çalkalanıyor! HSK devreye girdi! Muğla'da akşam vakti korkutan deprem!