Taha Duymaz öldü mü? Fenomen Taha Duymaz kurtarıldı mı?

Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın enkaz altında kalması sonrasında kardeşi ve ailesinden henüz haber alınamadı. Enkaz bölgesine giden Dilan Polat ise son gelişmeleri aktardı. Peki ama Taha Duymaz kurtarıldı mı, yaşıyor mu?

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yaşanan deprem felaketleri sonrasında Hatay’da ailesiyle birlikte enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz, ailesinin misafirlikte olduğu sırada depreme yakalandığını söylemişti.

Yaklaşık 4 gündür kendisinden hiçbir haber alınmayan Taha Duymaz ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Duymaz’ın aynı zamanda arkadaşı olan Dilan Polat, deprem bölgesine AFAD’ın gittiğini duyurarak son gelişmeleri paylaştı.

Taha Duymaz’ın depreme yakalandığı evin önünden yayın yapan Polat, “Evi bulduk geldik, Taha’nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha’nın olduğu ev en alt kattaydı.” dedi. Bölgeden gelen haberleri anlık olarak aktaran Polat, enkazdan bir cenaze çıkarıldığını söyleyerek, “Zeynep abla ile konuştum, ekip olarak çalışıyorlar. Orada şu an bir cenaze var ama kim olduğunu bilmiyorum. Ailesi bakacak, Taha’nın kardeşi orada.” sözlerini sarf etti.

Taha Duymaz Öldü mü?

Gazeteci ve yazar İlhami Işık ile şarkıcı Nihat Doğan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda Taha Duymaz’ın vefat ettiğini söylediler.

Kamuya memur alımı durduruldu iddialarına Cevdet Yılmaz'dan yanıt ''19 Mayıs milletimizin bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür'' Galatasaray'da parti Fenerbahçe derbisinden sonra
Sonraki Haber