Taha Duymaz fenomen olmadan önceki hayatını anlattı: ''Çöpten teneke toplayıp satardım''

Adını ilk olarak köy mutfağında yaptığı yemek videolarıyla duyuran sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına konuk oldu. Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiren genç fenomen, programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. 12 kardeş olduklarını, psikolojik rahatsızlıklarından ve maddi yetersizlikten dolayı okula gidemediğini açıklayan Duymaz, çocukken annesiyle çöpten topladığı tenekeleri satarak geçimlerini sağladığını söyledi.

Geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle bambaşka bir görünüme kavuşan ve son dönemde değişimiyle adından sıkça söz ettiren 19 yaşınaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri konuk olduğu 'Gör Beni' programında anlattı. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!