SUV piyasası kızışıyor! Renault’un yeni bombası Austral Türkiye'de Satışta…İşte fiyatı ve özellikleri!

Renault Austral, en yeni SUV modeliyle Türkiye'ye damgasını vurmaya hazırlanıyor. Aracın lansman fiyatı da açıklandı. Bunun yanında Renault ilk 500 alıcıya haziran ayında aracı satın alma şansı sunuyor. Şimdi, yeni Renault Austral hakkında bilmeniz gereken tüm önemli ayrıntılara bakalım…

RENAULT AUSTRAL’IN ETKİLEYİCİ TASARIMI VE İLERİ TEKNOLOJİ

Renault'nun yeni Austral SUV'u etkileyici tasarımı ve ileri teknoloji özellikleriyle C segmentinde ses getirmeye hazırlanıyor. yeni Austral’da yirmi değişik üst düzey sürüş destekleme sistemi ve 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi bulunmakta.  

Yeni Austral'da bulunan en yeni nesil Multi-Sense teknolojisi, 4 farklı sürüş modu ve kişiselleştirme seçeneği ile her yolculuğu yepyeni bir deneyime dönüştürüyor. Arka koltuk 16 cm yatarak segment lideri diz mesafesi sunuyor. Dinamik ve etkileyici tasarım özelliklerine sahip sportif Esprit Alpine versiyonu ile sunulan ilk Renault otomobili.

RENAULT AUSTRAL’IN LANSMAN FİYATI VE ÖN SİPARİŞ BİLGİLERİ

Renault Türkiye, yeni Austral SUV'un Türkiye'de Techno Esprit Alpine versiyonu için 1.190.000 TL'lik lansman fiyatıyla satışa sunulacağını açıkladı. Fiyat lansmana özel opsiyonları içermiyor ancak Esprit Alpine donanımı yeni Austral'a daha sportif bir karakter kazandırıyor. Ön sipariş dönemi 24 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olup, ön sipariş vermek isteyen kullanıcılar MAİS Yetkili Satıcı ve Şubelerinden 250.000 TL ön ödeme yaparak ön sipariş verebilecekler. Kayıt işlemini tamamlayan ilk 500 kişi haziran ayından itibaren yeni Austral'ın sahibi olacak.

Yeni Renault Austral, 3. nesil CMF-CD platformu üzerine inşa edildi. Güçlü ve verimli 160 beygir gücündeki 12V mild hibrit motoru ile yakıt tüketimini ve emisyonları azaltırken günlük kullanım konforunu destekliyor. Aracın güçlü motoru ve verimli yakıt tüketimi, onu performans ve ekonomiyi bir arada arayanlar için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

Haziran ayında Türkiye'de yollara çıkmaya hazırlanan Renault Austral, etkileyici tasarımı, ileri teknolojisi ve verimli motoruyla otomobil tutkunlarının gözdesi olmaya aday. Yeni Austral SUV'u satın almak istiyorsanız, ilk 500 sahipten biri olarak yerinizi garantilemek için mümkün olan en kısa sürede ön sipariş verdiğinizden emin olun.

Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samsun'dan çelmeyi yedi!
Sonraki Haber