Sütün litresi ne kadar, kaç lira? Süt kaç para?

Televizyon ekranlarında yaşanan bir tartışmanın ardından vatandaşlar süt fiyatlarını merak etmeye başladı. Programın katılımcılarından biri sütün litresinin 25, diğerinin ise 13 ila 15 lira arasında satılıyor şeklinde tartışmaya tutuşmasıyla konu arama motorlarında çokça araştırıldı. Peki, Sütün litresi ne kadar, kaç lira? Süt kaç para? 1 litre, bir litre süt kaç para, kaç lira, ne kadar? Süt kaç lira? Çiğ süt kaç lira, 1 litre süt ne kadar? İşte detaylar…

Asgari ücrete yapılan zammın ardından canlı yayın programlarında yaşanan tartışmalar da alevlendi. Bu kapsamda vatandaşlar bir programda yaşanan süt fiyatı tartışmasını dikkatle takip etti. Programın katılımcılarından birinin sütün 25 lira olduğunu iddia etmesinin ardından bir diğer katılımcı ise 13 ila 15 lira arasında süt fiyatının değişiklik gösterdiğini savundu. Bu sözlerin ardından ise vatandaşlar sütün litre fiyatının araştırmaya başladı. Çok sayıda kişi sütün ortalama fiyatını merak ederek konuyu araştırdı. Peki, Sütün litresi ne kadar, kaç lira? Süt kaç para? 1 litre, bir litre süt kaç para, kaç lira, ne kadar? Süt kaç lira? Çiğ süt kaç lira, 1 litre süt ne kadar? Detayları sizler için derledik…

SÜTÜN LİTRESİ NE KADAR, KAÇ LİRA? SÜT KAÇ PARA? 1 LİTRE, BİR LİTRE SÜT KAÇ PARA, KAÇ LİRA, NE KADAR? SÜT KAÇ LİRA? ÇİĞ SÜT KAÇ LİRA, 1 LİTRE SÜT NE KADAR?

Asgari ücrete zam yapılmasının ardından süt fiyatlarının arttığı iddiaları üzerine tartışma başlayan programın ardından konu çokça merak edildi.

Süt fiyatları marka ve satıldığı marketlere göre değişiklik gösteriyor.

Güncel verilere göre (22 ARALIK 2022) 1 litre süt fiyatı 15 lira ile 28 lira arasında değişiyor.

Bazı süt fiyatları şöyle:

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber