Survivor'da duygusal anlar... Acı haberi canlı yayında öğrendiler, gözyaşlarına boğuldular!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası sosyal medyada 'Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu?' sorusu oldukça konuşuluyordu. Bugün Acun Ilıcalı tarafından yarışmacılara acı haberin duyurulduğu fragman yayınlandı. Birçok kullanıcı fragmanın yayınlanmasına tepki gösterirken 6 ismin de yarışmayı bıraktığı iddia edildi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası 10 ilde hayat durdu. Depremin meydana getirdiği can kayıpları ve yıkımlar ile birlikte Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Bu acı günde dizi ve programlara ara verildi. Sosyal medyada bir süredir konu olan 'Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu' sorusu, yayınlanan fragmanla birlikte yanıtlandı. Söz konusu fragmanda Acun Ilıcalı'nın acı haberi verdiğinde yarışmacıların göz yaşlarına boğulduğu görülüyor. Ayrıca 6 yarışmacının da yarışmayı bıraktığı iddiaları konuşuluyor. İşte detaylar...

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?