Survivor şampiyonu Adem'den cinsellik itirafı!

Geçen yılla bu yılın farkı neydi?

Hatalarımı görebilme fırsatım oldu. Deneyip yanıldığım için bazı konularda özeleştiri yaptım ve nelere daha dikkat etmem gerektiğini anladım. Sonuçta daha tecrübeliydim ve aynı hataları yapmamam gerekiyordu.

Neydi hatalarınız?

Performansla alakalı eksiklerimi buldum, onların üzerine gittim. Biraz daha sakin olmayı tercih ettim, doğrucu Davut misali yanlış gördüğüm her şeye, herkese diklenmektense, kendi dünyamı yaratmam gerektiğini düşündüm.

Kamera önü ile arkası farklı mıydı, rol yapanlar var mıydı ya da herkes göründüğü gibi miydi?

Kamera arkasında illaki bir şeyler oluyordu. Bazı yarışmacılar, birinin açığını gördüğünde onu uyarmak yerine kameralar önünde deşifre etme ihtiyacı duyuyordu. Ama ben hep doğal olmaktan yana oldum. Belki de kendim olduğum için sevildim.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı