Survivor hayranları şokta: Acun Ilıcalı’yı hiç böyle görmediniz! Hangi yarışmacıyı vedalaşmasına izin vermeden kovdu! Survivor’da bir ilk…

Reyting rekortmeni popüler yarışma Survivor izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu arada Survivor 2023'ün son bölümünde olaylar iyice kızışıyor. Acun Ilıcalı’yı kimse böyle görmedi! İlk defa bir yarışmacıya böyle davrandı. Yarışmadan kim diskalifiye oldu? İşte son bölüm ile alakalı tüm bilgiler.

Survivor 2023’te diskalifiye şaşkınlığı. Yarışmanın en son bölümünden sonra ekranlara gelen Survivor 2023'ün yeni bölüm fragmanı herkesi merakta bırakarak geceye damgasını vurdu. Acun Ilıcalı’nın çok kızgın olarak görüldüğü yeni fragmanda sinirli bir şekilde yarışmacıya dönüp bir an önce konseyi terk etmesini söylediği görülüyor. Acun Ilıcalı'yı hiç böyle görmeyen izleyici şaşkın ve Ilıcalı’nın Survivor yarışmacısına bu tepkisi sosyal medyada bir anda gündem oldu. Peki o anlarda neler yaşandı? İşte tüm bilinenler…

SURVİVOR’DA GÖRÜLMEMİŞ DİSKALİFİYE

Survivor’ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın büyük bir öfke ile bir yarışmacıya seslenerek konseyi hemen terk etmesi gerektiğini söylediği görülüyor. Daha sonra, daha önce kimsenin böyle davrandığını görmediğini belirterek, "Bugünkü olay Survivor'da çok ender göreceğimiz bir olay" diyor.

Bu görüntülerden sonra herkes Survivor’dan kimin diskalifiye olduğunu merak etmeye başladı. Bu sorunun cevabı yeni bölümde belli olacak.

MEŞALENİ BİLE ALMADAN GİT!

Acun Ilıcalı bununla da kalmadı. Diskalifiye edilen yarışmacıyı bencil olmakla ve eylemlerinin başkaları üzerindeki etkisini dikkate almamakla eleştirmeye devam etti. "Bencil olmamalısın. Kendini böyle düşünemezsin" dedi. Hatta bir özeleştiri bile yaptı, bir şeyleri kaçırdığını itiraf etti ve "Ama bir şeyi kaçırdım. Kendi kendime ders vermeyi kaçırdım. Arkadaki o meşaleni almana gerek yok, arkadaşlarınla da vedalaşmadan gidebilirsin" diye ekledi.

Diskalifiye edilen yarışmacının eve gönderilmeden önce yarışmacı arkadaşlarına veda etmesine bile izin verilmedi. Bu, yarışmanın olağan gidişatındaki önemli bir değişiklik. Survivor tarihinde bugüne kadar meşalesini almadan ve arkadaşları ile vedalaşmadan adadan ayrılan hiç kimse olmadı. Yarışmanın hayranları bu kadar sert bir eylemi gerektirecek ne olmuş olabileceğini merak etmeye ve akşam yayınlanacak yeni bölümü beklemeye başladı.

Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Futbolculardan sonra sıra Okan Buruk'ta! Zamlı yeni sözleşme... Mevlid Kandili ne zaman 2024? Mevlid Kandili hangi gün?
Sonraki Haber