Survivor Adası Acun Ilıcalı'nın mı? 2021 Survivor nerede çekiliyor?

Survivor Adası Acun Ilıcalı'nın mı sorusu, bu akşam ilk bölümüyle TV8'de ekrana gelen 2021 Survivor'ı takip edenler tarafından araştırılıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen çekimler sonrası adalarda yarışmacılar yerlerini aldı.

Survivor 2021 başladı. Bu akşam yeni sezonun ilk bölmüyle ekrana gelen Survivor, izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Survivor 2021 nerede çekiliyor?

SURVİVOR ADASI ACUN ILICALI'NIN MI?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Survivor 2021, 9 Ocak akşamında resmen başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı Survivor adasının nerede olduğu ve çekimlerin nerede yapıldığı her zaman merak edilenlerin en başında yer aldı.

Ada hayatının zorlu şartlarında kıyasıya bir rekabet içerisinde yer alacak olan yarışmacılar finalde büyük ödülün sahibi olabilmek için bütün hünerlerini sergileyecek. Peki, Survivor adası nerede?

SURVİVOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Survivor 2021 maratonu bu akşam 9 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında başlıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor yarışmasının çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştiriliyor.

DOMİNİK CUMHURİYETİ NEREDE?

Survivor 2021 çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti, tropikal bir iklime sahiptir. Yıllık ortalama sıcaklığı 26 derece civarlarında olan Dominik Cumhuriyeti, Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan bir ülkedir. Hispanyola, Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda yer almaktadır.

Venezuela ile deniz sınırı vardır. Adanın batı kısmında Haiti bulunur. Dominik Cumhuriyeti'nin resmî para birimi Dominik Pesosu'dur. Doğu karayip doları da kullanılmaktadır. Resmi dili İspanyolca'dır.

Muharrem İnce genel merkez binası kapısına kilit vurdu! 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor! Kocası bu skandala izin verdi... 19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi...
Sonraki Haber