Survivor 2023'ün son bölümünde ne oldu? Survivor 80. bölüm özet...

Survivor 2023, 25 Nisan Salı gününde 80. bölümüyle TV8'de seyircilerle buluşuyor. Peki TV8'in sevilen yarışması Survivor 2023'ün son bölümünde ne oldu? İşte Survivor 80. bölüm özeti...

Ekranların en çok sevilen yarışma programı Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Peki Survivor 2023'ün son bölümünde ne oldu? İşte dikkat çeken anlarıyla Survivor 80. bölüm özeti...

Survivor son bölümde ne oldu?

Survivor 2023, 25 Nisan'da 80. bölümüne Gönüllüler adasıyla başladı. Çok fazla oyuncu kayıbı yaşayan mavi takımda moreller yerdeydi.

Aziz, Ertuğrul'a karşı saf aldı ve mavi takımdaki erkeklerin yarışma performansının çok düşük olduğunu söyledi.

Kırmızı takımda da durumlar aynı. Ünlülerin yerlerde olan moralleri Barış Telli'yi vurdu ve Telli, Asena arasında yaşanan ufak gerginlik konusu tekrar gündeme geldi.

Asena ise takımındaki herkesten nefret ettiğini söylerken göz yaşlarını tutamadı.

Ödül oyununa geçen iki takım, yeni oyun öncesi aralarında konuşmaya başladı. Aziz, Ünlüler takımının 'Kazanacağız' sözlerini hep yerine getirdiğini vurguladı ve bugün takımınında aynısını yapacağını söyledi. Ünlüler takımı ise bu söylemleri umursadı. 

Ödül oyununun ödülü ise, kızarmış tavuk ve patates kızartması.

5-0 önde giden Gönüllüler, ödül oyununda büyük bir fark yakalamayı başardı. Ancak geriden gelip mavi takımı yakalamayı başaran kırmızı takım ödülün sahibi oldu.

Yeni bir oyunda buluşan iki takım hünerlerini sergilemeye başladı.

Kırmızı takım yine bir ödülün sahibi oldu ve adasına erzak götürdü. Sorunların çığ gibi büyüyüp arttığı mavi takımda moraller yine yerin dibine girdi.

Ada konseyi başlıyor!

Konseyde son haftada hep baş göstermeye başlayan mavi takım dokunulmazlığı kaybeden isimler olarak bir bir yerlerine geçtiler. 

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber