'Sürdürülebilir İş Ödülleri'nde 9. yılın finalistleri açıklandı.

Tüm dünyada önemli değişimlerin ve gelişmelerin yaşandığı sürdürülebilirlik çerçevesinde sürdürülebilir iş modellerine yönelik çalışmalarıyla iş dünyası için örnek rol modelleri paylaşmak amacıyla düzenlenen 'Sürdürülebilir İş Ödülleri'nde 9. yılın finalistleri açıklandı.

Hayatımızın ekonomik, sosyal ve çevresel konularda önemli etkiler ve gelişmeler gösteren ve geleceğimiz için daha parlak yenilikleri vurgulayarak, örnek rol modelleri bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapmak amacı ile düzenlenen “Sürdürülebilir İş Ödülleri”nde 9. yılın finalistleri açıklandı.

Tüm sektörlerde sürdürülebilir iş modellerine yönelik çalışmalarıyla örnek teşkil eden kurumlara açık olan ‘Sürdürülebilir İş Ödülleri’, Türkiye’nin lider akademisyenlerinden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!