Süper Lig’in en pahalı oyuncusu olacak! Galatasaray’a devre arasında 42 milyon euroluk yıldız geliyor: Angelino’yu unutturacak transfer

Süper Lig’de liderliği eline alan ve Şampiyonlar Ligi’nde grubunda ikinci sırada olan Galatasaray, devre arasında yıldız bombası patlatacak. Angelino ile devre arasında yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, 42 milyonluk piyasa değeriyle Süper Lig’in en değerli oyuncusu olacak bir yıldızı kadrosuna katacak.

ERDEN TİMUR ÇILDIRDI! 42 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

Galatasaray Süper Lig’in en değerli oyuncusu olacak yeni transferini duyurmaya gün sayıyor. Leipzig’den kiralanan Angelino’nun performansından memnun olmayan Cimbom, İspanyol sol bekle devre arasında kontratını feshetmeye hazırlanıyor. Yönetici Erden Timur ise büyük bir bombayı patlatmaya gün sayıyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!