Süper Lig TV şifresiz mi olacak?

TFF tarafından düzenlenen Süper Lig yayın ihalesine katılan firmaların tekliflerin çok düşük olması sonrasında Süper Lig TV gündeme geldi. Taraftarlarda Süper Lig TV şifresiz mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Süper Lig yayın hakları ihalesinde fiyatların oldukça düşük gelmesi Nihat Özdemir’i harekete geçti. Özdemir açıklamasında Süper Lig TV ifadelerini kullanınca taraftarlar heyecanlandı.

Yayın gelirinden bu yıl toplam 2 milyar 650 milyon TL alacak olan kulüpler, yeni tekliflerin 2 milyar TL’nin altında kalması sonrasında kendilerine yeni yollar aramaya başladı. Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF temsilcilerinden oluşan Yayın Hakları İhale Komisyonu da iki formülün üzerinde durdu.

Süper Lig TV şifresiz mi olacak?

1) Kulüpler tarafından kurulacak olan 'Süper Lig TV' yayın haklarını alıp maçları yayınlamak

2) Kulüpler, haleyi kazanan şirketle anlaşıp dekoderleri kendileri satacak.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu başta 3 büyük kulüp başkanı ve Göksel Gümüşdağ’ın da görev yaptığı Yayın Hakları İhale Komisyonu, tekliflerin çok düşük kalması durumunda bir yayın platformu kurulması yönünde görüş bildirdi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber