Süper Kupa maçı için Riyad'da gideceklere uyarı: Sakın demeyin! TFF peş peşe uyarıda bulundu

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu peş peşe uyarılarda bulundu. Açıklamalar arasında yer alan 'hurma' kelimesinin kullanılmaması yönündeki uyarı ise tartışma konusu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi taraftarlar için Riyad Büyükelçiliği ile ortak bir bilgilendirme metni hazırlandığını duyurdu.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak mücadele, 29 Aralık tarihinde Al-Awwal Park Stadı'nda gerçekleşecek. TFF'nin paylaştığı metne göre karşılaşma için Riyad'a gidecek taraftarların, bir dizi kurala dikkat etmesi gerekecek.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?