Sulusaray nerede? Sulusaray nereye, hangi ile bağlı? Tokat merkeze kaç km uzaklıkta?

Sulusaray üst üste yaşanan depremlerden sonra en çok konuşulan ilçelerden biri oldu. Tokat'a bağlı olan Sulusaray nerede? Sulusaray'ın Tokat merkeze uzaklığı kaç km? Sulusaray turiztik bir ilçe mi? Tokat Sulusaray'dan hangi fay hattı geçiyor?

Türkiye Sulusaray'ı konuşuyor. Sulusaray'da art arda meydana gelen depremler korku ve endişeye neden olurken vatandaşlar Sulusaray'ın konumu ile ilgili arştırma yapıyorlar. Peki Tokat'ın ilçesi olan Sulusaray Tokat merkeze yaın mı? Sulusaray'dan hangi fay hattı geçiyor? Tokat merkeze ve diğer çevre illere uzaklığı kaç km?

TOKAT SULUSARAY NEREDE?

Sulusaray, Tokat il merkezine 69 kilometre, Artova ilçe merkezine 30 kilometre ve Yeşilyurt ilçe merkezine 11 kilometre uzaklıkta bulunan bir ilçedir. Etrafı dağlarla çevrili bir ova üzerinde, Çekerek Çayı kenarında yer alır. Sulusaray, Tokat, Yozgat ve Çorum illeri ile komşudur.

SULUSARAY ULAŞIM

Karayoluyla: Tokat, Artova veya Yeşilyurt'tan otobüs veya minibüs ile Sulusaray'a ulaşabilirsiniz.
Özel araçla: Tokat'tan D200 karayolunu takip ederek yaklaşık 1 saat 15 dakikada Sulusaray'a ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları