Sudan kurtarılmaya çalışan köpek bambaşka bir şey çıktı!

New York polisi, tehlikede olduğu bildirilen bir köpeği kurtarmak için bir tekneyle 'East River' halicine doğru yola çıktı, ancak sudan çıkarmaya çalıştıkları hayvanın bir çakal olduğu ortaya çıktı.

New York Polis Departmanı'nın bir liman polis birimi olan ekibi, güçlü akıntılara karşı mücadele eden bir köpek raporu üzerine çabucak, canlıyı kurtarmak için olay yerine intikal etttiler.

Polisler, hayvanı sudan çıkarmak için bir olta direği kullandı ve kısa süre sonra, köpek olarak ibhar edilen hayvanın aslında bir çakal olduğunu fark ettiler.

Boğulmak üzere kurtarılan dişi çakal, veteriner hekimleri tarafından muayene edildi ve hayvanın tekrar vahşi doğaya geri gönderilmek üzere New York Hayvan Bakım Merkezlerine teslim edildi.

İşte boğulmak üzere olan çakalın polisler tarafından kurtarılma anı

Garip olayda polis departmanı şu tweeti attı, "NYC'de çakallar yaygındır, ancak Doğu Nehri'nde yüzen biri pek de değil..."

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber