Steam Cadılar Bayramı indirimi 2019! Hangi oyunlarda indirim var?

Steam Cadılar Bayramı indirimi 2019! Steam'in Cadılar Bayramı indirimi dün yani 28 Ekim 2019 tarihinde başladı. İndirimde 20 TL'nin altında pek çok oyun bulunmaktadır.Farklı indirim oranların olduğu Steam indirimleri ise merakla araştırılıyor.İşte Steam Cadılar Bayramı indirimi 2019! Steam oyun ücretleri ne kadar? Detaylar haberimizde...

Steam Cadılar Bayramı indirimi 2019! Oyunseverleri sevindiren bir haber geldi. Steam'in Cadılar Bayramı indirimi başladı.Birçok üründe indirim uygulaması yer alıyor. Steam indirimi 28 Ekim 2019 tarihinde başladı.

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ!

Steam indirimleri 28 Ekim 2019 tarihinde başladı ve 1 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek.

STEAM NEDİR?
Çıkışından bu yana artık neredeyse 15 yıl geçecek olan uygulama için günümüzde onlarca yeni ödeme yöntemi bulunuyor. Kutulu oyunların artık iyice hobiye dönüştüğü günümüzde dijital marketler hayli popüler durumda. Eh, Valve’ın en büyük projesi de bu platformlar arasında en popüler olanı.

Bu şekilde satın aldığınız oyunun, herhangi bir fiziksel detayı elinizde bulunmuyor. Özellikle medya içeriklerini evlerinde koleksiyon yapmayı sevenlerin tercih etmediği bu satın almanın avantajları da bulunuyor.

Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu... Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'
Sonraki Haber