Squid Game kasıp kavuruyor! İşte Squid Game tarzı dizi ve filmler...

Netflix'te yayınlanan ve en çok izlenen dizi ünvanını ele geçiren Squid Game ortalığı kasıp kavuruyor. Şu sıralar sosyal medyada, internette bu diziden başkasına rastlamak pek mümkün değil. Ancak Squid Game izleyip boşluğa düştüyseniz ve yine Squid Game tarzı dizi ve film arayışına girdiyseniz sizler için en iyilerini derledik.

Squid Game tarzı dizi ve film önerileri ile karşınızdayız. Şu sıralar tüm dünyada en çok konuşulan dizi olan Squid Game, oyunlarlar harmanlanmış ve farklı hayatta kalma mücadelelerini konu edinmiş bir dizidir. Ancak diziyi izledikten sonra tekrar aynı tarz dizi ve film arayışına girmeniz olası... Peki Squid Game tarzı dizi ve filmler hangileri?

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak