Squid Game (Kalamar Oyunu) dizisinin yönetmeninden merakla beklenen 2. sezon açıklaması

Son günlerde tüm dünyanın ilgi odağında olan Netflix'in tartışmalı dizisi Squid Game (Kalamar Oyunu) ile ilgili merak edilen bir soru yanıt buldu. İlk sezonuyla 111 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Güney Kore yapımı dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, ikinci bir sezon planladığının müjdesini verdi.

Dizi ve film platformu Netflix'in büyük bir ilgiyle izlenen, Güney Kore yapımı dizisi Squid Game'in ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği büyük bir merak konusu olmuştu. Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Squid Game dizisinin 2. sezonu çekilecek.

2. SEZON İÇİN PLANLAMA SÜRECİNDE OLDUĞUNU AÇIKLADI


Dizinin Los Angeles'ta düzenlenen özel gösteriminde konuşan yönetmen Hwang Dong-hyuk, "Dizi çok fazla sevildi ve ikinci sezon için çok talep var" açıklamasında bulundu. Yönetmen Dong-hyuk, ikinci sezonun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu düşündüğünü belirtse de şu anda kafasında planlama sürecinde olduğunu açıkladı.

DİZİNİN YÖNETMENİ SÖZ VERDİ

Hwang Dong-hyuk, gösterilen yoğun ilginin karşılığında ikinci sezonun çekileceğini "Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak, size bunun sözünü veriyorum" sözleriyle onayladı.

 


17 Eylül'de yayınlanan dizinin, şirketin "Şimdiye kadarki en büyük televizyon şovu" olduğu kaydedildi.

SQUİD GAME HAKKINDA

Squid Game, Netflix tarafından 17 Eylül 2021 tarihinde Dünya çapında yayınlanan Güney Koreli bir drama dizisidir. Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen filmin başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung oynamıştır.

SQUİD GAME'İN KONUSU NE?

Boşanmış ve borçlu bir şoför olan Seong Gi-hun, büyük bir nakit ödül şansı için bir dizi çocuk oyunu oynamaya davet edilir. Teklifi kabul ederek bilinmeyen bir yere götürülür ve kendisini benzer büyük borçlara sahip 455 diğer oyuncu arasında bulur. Yeşil renkli eşofman giydirilen oyuncular, Front Man tarafından denetlenen oyunlarla birlikte kırmızı tulumlu maskeli korumalar tarafından her zaman gözetim altında tutulur. Oyuncular kısa süre sonra bu oyunlarda kaybetmenin ölümleriyle sonuçlandığını keşfederler ve her ölüm potansiyel ₩45,6 milyar büyük ödüle 100 milyon₩ ekler. Gi-hun, çocukluk arkadaşı Cho Sang-woo da dahil olmak üzere diğer oyuncularla, oyunların fiziksel ve psikolojik dönüşlerinden kurtulmaya çalışmak için müttefik olur.

SQUİD GAME'İN 1. SEZON BÖLÜMLERİ

1) Kırmızı Işık, Yeşil Işık, 2-) Cehennem, 3) Şemsiyeli Adam, 4) Takıma Bağlı Kal, 5) Adil Bir Dünya, 6) Gganbu, 7) VİPLER, 8) Ön Adam, 9) Bir Şanslı Gün,

Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Altın fiyatlarında son durum! Düşüş devam ediyor
Sonraki Haber