Spor yazarları 0-0 beraberlikle sonuçlanan Dinamo Kiev-Fenerbahçe karşılaşmasını yorumladı

Spor yazarları, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'yi yorumladı. Rövanş karşılaşması 27 Temmuz Çarşamba günü Kadıköy'de oynanacak. Ahmet Çakar, ilk maç sonu yaptığı değerlendirmelerde, "Fenerbahçe'yi hiç beğenmedim. İsmail Kartal'lı Fenerbahçe'den kesinlikle daha iyi değiller" ifadelerini kullandı.

FOTOMAÇ | REHA KAPSAL: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev karşısında yalnızca saha içinde değil, Ukrayna'daki sıkıntılı durum devam ettiği için duygusal olarak da zorluk yaşayabilirdi. Çünkü Dinamo Kiev'li oyuncular hem Ukrayna halkına moral vermek, hem Ukrayna Ligi tatil edildiği için de kendilerini gösterebilecekleri tek kulvar olarak Avrupa'ya odaklanmış olabilirdi. Savunmada Samuel ile Szalai, orta sahada İsmail ve Arao maçın en iyileriydi. İsmail, Fenerbahçe ve Türk futbolu adına çok önemli bir kazanım oldu. Sarı-lacivertliler; oynadığı oyun, mücadelesi, taktik disipline bağlılığıyla rövanş için ümit verdi. Kadıköy'de kendi saha ve seyirci avantajıyla maçın ve turun favorisi gibi duruyorlar.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!