Spor salonlarına binlerce liralık taksit ödemeye son! Evde kilo verdiren 5 yöntem belli oldu!

Kilo vermek, daha fit bir vücuda ve daha sağlıklı bir hayata sahip olmak isteyenler için 5 formül belli oldu. Bu formüller ile artık spor salonlarına ödeme yapma dönemi sona erecek. İşte detaylar…

Sağlıklı olabilmek için kilo alışına ve de tersi olarak verişine dikkat edilmesi gerektiği, uzman isimler tarafından sıklık ile dile getirilmektedir. Sağlıklı bir yaşamın sırrının tüketilen gıdalardan ve hareketli bir tempodan geçtiğini belirten uzmanlar, bu kapsamda fazla kilonun beraberinde birtakım rahatsızlıkların da geldiğine dikkat çekmektelerdir.

Uzmanların görüşleri doğrultusunda sağlıklı bir yaşama sahip olabilmek ve bunun ile birlikte fit bir vücut formuna kavuşabilmek isteyen birçok kişi başta diyet programları olmak üzere sporu da hayatlarına dahil etmektelerdir. Ancak günümüzde ekonomik koşulların ağırlaşması sebebi ile spor salonlarına bir bütçe ayıracak durumu kalmayan vatandaşlar, spor salonları olmaz ise kilo veremeyeceklerini ve istedikleri vücuda kavuşamayacaklarını düşünmektelerdir. Bu noktada devreye giren uzmanlar, kilo vermek, sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olabilmek için spor salonlarının birer araç olduğunu belirterek pekala salona gitmeden de kilo verilebileceğinin altını çizdi. Uzman tavsiyeleri ile gelen 5 formül, ilgilileri ile paylaşıldı.

KİLO VERMEK İÇİN SPOR SALONLARNA GİTMENİZE GEREK YOK!

Spor salonları birçok imkanı bünyelerinde barındırıyor olsalar da fiyatları sebebi ile birçok vatandaş tarafından tercih edilmemeye başlandı. Spor salonuna gidemedikleri için yeterince fit bir vücuda sahip olamayacaklarını düşünen vatandaşlar için ise uzmanlardan motive edici tavsiyeler geldi. Kilo vermek için spor salonuna gitmenin şart olmadığını vurgulayan uzmanlar, vatandaşlar ile 5 formülü paylaştı.

SPOR SALONUNA GİTMEDEN 5 YÖNTEM İLE SAĞLIKLI KİLO VERİN!

Spor salonlarına gidecek maddi durumu olan olmayan herkes için 5 basit yöntem paylaşan uzmanlar, bu yöntemlerin düzenli bir şekilde uygulanması durumunda salonlardan alınan verimin aynısının alınabileceğine dikkat çekti. Uzmanlar spor salonlarına gitmeye gerek kalmadan kilo verdiren o 5 formülü şu şekilde açıkladı:

  • İp atlamak: Maksimum düzeyde kalori yaktırır. Bacak ve göbek kaslarını güçlendirir. Kalp sağlığını iyileştirir.
  • Merdiven çıkmak: Bacak gücünü artırır. Kalp sağlığını iyileştirir. Eklemleri korur.
  • Yürüyüş: Merkez bölgeleri güçlendirir. Kalori yaktırır.
  • Bacakları yukarıya kaldırmak: Enerji artırır. Bel ağrılarını dindirir. Tiroit fonksiyonlarını düzenler.
  • Dans etmek: Vücudu tümü ile çalıştırır. Kalori yaktırır.
Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber