Sözcü TV'de sinirler gerildi Deniz Zeyrek'ten Lütfü Savaş'a: "Hataylıları provokatörlükle suçlamayın"

Kahramanmaraş depremlerinin yıldönümünde Hatay'da vatandaşlar tarafından protesto edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşları provokatörlükle suçladı. SZC TV'ye katılan Savaş ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında sinirler gerildi.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası en büyük yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da depremin yıl dönümünde sessiz yürüyüş düzenlendi.

Halk tarafından istenmeyen fakat CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, alanda "Lütfü istifa" ve "Eli kanlı Lütfü" gibi sloganlarla protesto edildi.

ACILI HATAY HALKINI PROVOKATÖRLÜKLE SUÇLADI

Lütfü Savaş, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında kendisine tepki gösteren vatandaşları provokatörlükle suçladı.

Programın katılımcılarından Sözcü yazarı Deniz Zeyrek bu duruma sinirlenerek Savaş'a şunları söyledi:

"Ben oradaydım. Hatay'daydım. Siz kendi etrafınızdaki 250 kişinin sesini duymuş olabilirsiniz ama arkadaki 25 bininci 50 bininci kişi de size yönelik benzer görüşlerlerini dile getiriyordu.

Siz burada o acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz. Oradaki insanlar yakınlarını kaybetti. Ailelerini toprağa vermişler. Oradaki insanların çoğu yakınlarının mezarını dahi bulamıyorlar. Provokasyon dediniz, önceden görevlendirilmiş dediniz. Ben oradaydım. Orada gerçekten çok samimi bir kalabalık vardı.

Oradaki acılı insanlar sizin hemşehrileriniz. Siz orada mağdur değilsiniz. Hataylıları provokasyonla suçlamayın.

Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Malatya'da deprem oldu Dilan Polat'ın avukatından tahliye talebi
Sonraki Haber