Southampton'a geçit vermeyen Liverpool, Premier Lig'deki şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı

Premier Lig'in 37. haftasında Liverpool, deplasmanda Southampton'u 2-1 mağlup etti. Ligde lider Manchester City'nin puan kaybettiği haftada hata yapmak istemeyen Liverpool, geriye düştüğü maçta skoru lehine çevirerek 3 puanı aldı. Konuk ekibin tek golünü Redmond atarken Liverpool galibiyeti Takumi Minamino ve Joel Matip'in golleriyle aldı.

İngiltere Premier Lig'de 37. hafta maçında lider Manchester City'nin arkasında yer alan Liverpool, Southampton deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın 13. dakikasında Redmond'un golüyle geriye düşen Liverpool, 27'de Minamino ve 67'de Matip'in golleriyle galip gelmeyi başardı.

Mücadeleye Liverpool Mane, Salah gibi yıldızlarından yoksun çıksa da galip gelmeyi başararak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Bu galibiyetle Liverpool puanını 89 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Son hafta mücadelelerinde Manchester City sahasında Aston Villa'yı, Liverpool da Wolverhampton'ı ağırlayacak. Manchester City, Aston Villa'ya 6-0 kaybeder ve Liverpool, Wolves ile 5-5 berabere kalırsa, şampiyon bir play-off maçıyla belli olacak.

19 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ-38 Operasyonu! 51 şüpheli yakalandı İzmir hava durumu 6 Mayıs 2024 Meteorolojiden Ankara için zirai don uyarısı!
Sonraki Haber