Sosyal medyayı ayağa kaldıran penaltı pozisyonu! Mauro Icardi düşürüldü, hakem devam dedi! Olay yorum: “Alper Gezeravcı uzaydan gördü, penaltı diye mesaj attı. Bizim hakemler sahada göremedi!”

Galatasaray’ın Samsunspor deplasmanında 2-0 galip geldiği mücadelede yaşanan bir pozisyon, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Mauro Icardi’nin ikinci yarıda yerde kaldığı bir pozisyonda penaltı bekleyen Galatasaray, hakemin devam kararıyla çılgına döndü. Maç sonu tüm hakem yorumcuları pozisyona penaltı yorumunda bulundu.

“ALPER GEZERAVCI UZAYDAN GÖRDÜ PENALTIYI, HAKEMLER GÖREMEDİ”

Süper Lig’in 24. hafta maçında Galatasaray, Samsunspor deplasmanında Nelsson ve Barış Alper Yılmaz’ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı. Mücadeleye ise yaşanan bir penaltı pozisyonu damgasını vurdu.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...