Sosyal medyayı ayağa kaldıran iddia: "6 VAR hakemi bir kulüp tarafından ambargolu! Fenerbahçe'ye penaltı verildiği için bir TFF yöneticisi Riva'da terör estiriyor! İstifa kararının arkasında bu var"

VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu başkanvekili Tolga Özkalfa'nın istifa kararı sonrası şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Şansal Büyüka, Tolga Özkalfa'nın istifasının arkasında yatan sebepleri bir bir açıkladı. Bu sözler sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı oldu.

ŞANSAL BÜYÜKA: "VAR HAKEMLERİNİN YARISI AMBARGOLU"

Gazeteci Şansal Büyüka, 343 Digital YouTube kanalında gündeme bomba gibi düşecek sözler sarfetti. VAR'dan sorumlu MHK Başkanvekili Tolga Özkalfa'nın istifa kararının perde arkasını araştıran Şansal Büyüka, 3 maddede bu ayrılığın sebeplerini sıraladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...