Sosyal medyada gündem olan lüks pazar kahvaltısındaki evin sahibi HDP'nin vekil adayı çıktı

Son günlerde bir ailenin lüks pazar kahvaltısıyla ilgili görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Videonun geçtiği lüks ve süslü kahvaltının yapıldığı villanın iş insanı Celal İlaldı ve oğlu Yeşil Sol Parti (HDP) milletvekili adayı Arda İlaldı'ya ait olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada son günlerin en çok paylaşılan videolarından olan ve Helin Rojda İlaldı isimli kadının bir ailenin lüks pazar kahvaltısını gösterdiği video çok tartışılmıştı.

HDP'Lİ VEKİL ADAYININ MALİKANESİ ÇIKTI

Eşiyle birlikte aile evine pazar kahvaltısına giden genç kadının paylaştığı görüntülerin ardından söz konusu ailenin kim olduğu ortaya çıktı. Helin Rojda İlaldı'nın babasının Harput Şirketler Grubu Kurucu ve Onursal Başkanı Celal İlaldı olduğu öğrenildi. Rojda İlaldı'nın paylaştığı görüntülerde, 'ağabeyim geldi' diye söz ettiği kişinin ise HDP'nin İstanbul 3'üncü bölgeden aday gösterdiği Arda İlaldı olduğu belirlendi.

Arda İlaldı-Celal İlaldı

NİKAHLARINI İMAMOĞLU KIYMIŞTI

Öte yandan Harput Şirketler Onursal Başkanı, Elazığlı Celal İlaldı'nın Kızı Avukat Helin Rojda İlaldı ve UGC Uğur Gürbüz Cıvata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Gürbüz'ün oğlu Ayberk Gürbüz'ün nikahlarının ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kıyılmıştı. İstanbul'un en lüks otellerinden olan Four Seasons İstanbul At The Bosphorus Hotelinde yapılan düğünde pop sanatçısı Berkay da sahne almıştı.

 

4 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Fenerbahçe evinde yıkıldı, son düdükle ortalık karıştı!
Sonraki Haber