Sosyal medya fenomeni, yardım istediği polisi vurdu! Instagram paylaşımında itiraf etti...

Sosyal medyada 'Orijinal biri' olarak bilinen Büşra Karademir, eski eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle KADES ile yardım istedi, kendisini evine bırakan polisi silahıyla vurdu. Olaydan sonra Karademir yaptığı paylaşımda polis memurunun kendisine saldırdığını bu yüzden vurduğunu belirtti.

Olay, saat 23.00 sıralarında İzmir Karabağlar Uzundere Mahallesi 6002 sokak TOKİ Konutlarındaki bir apartmanda meydana geldi. 

İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen sosyal medya fenomeni Büşra Karademir (Orijinal biri) eşinden ayrılmak için boşanma davası açtı.

Cuma günü boşanma davası görülecek olan Karademir, iddiaya göre eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım istedi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü